CL3
CL3 Architects
 The interior design compliments the traditional pitched roof structure and recreated a pitched wooden ceiling below which the functions of entry foyer, reception, lobby lounge and a library are organized around a central courtyard with a reflecting pond.

Banyan Tree Anji

Located inside a mountainous bamboo forest and with a view to a lake, the Banyan Tree Resort blends traditional Chinese architecture with contemporary hotel amenities.

 The interior design compliments the traditional pitched roof structure and recreated a pitched wooden ceiling below which the functions of entry foyer, reception, lobby lounge and a library are organized around a central courtyard with a reflecting pond.

The interior design compliments the traditional pitched roof structure and recreated a pitched wooden ceiling below which the functions of entry foyer, reception, lobby lounge and a library are organized around a central courtyard with a reflecting pond.

 Visually the spaces are connected and extended into the landscape, while functionally they each takes on a separate identity by the use of soft furnishings and space planning.

Visually the spaces are connected and extended into the landscape, while functionally they each takes on a separate identity by the use of soft furnishings and space planning.

08_4_MG_6944.jpg
 Overall a simple material palette of a dark stone flooring, wooden wall panels and ceiling, and rice paper wall screens create a zen simplicity. The design is also complimented with a Chinese restaurant in the same material palette.

Overall a simple material palette of a dark stone flooring, wooden wall panels and ceiling, and rice paper wall screens create a zen simplicity. The design is also complimented with a Chinese restaurant in the same material palette.

04_7_MG_3775-2.jpg
09_3IMG_3480.jpg
07_10IMG_4992.jpg
010_8_T2A7723.jpg
05_12_T2A7979.jpg
06_12_T2A8134.jpg