CL3
CL3 Architects
Image-03.jpg

Times Clubhouse

This (mix use) project houses a commercial complex and a clubhouse with combined functions of a spa, gym, badminton court, dance studio, restaurant, sales showroom, an art gallery and retail stores.

 The diversity of dimensional requirements resulted in a series of stacked “boxes”, each responsible for its own function and fenestration treatment tied together with a simple material palette of aluminum, wood, concrete and stone cladding.The external material is also bought inside to achieve a unified look.

The diversity of dimensional requirements resulted in a series of stacked “boxes”, each responsible for its own function and fenestration treatment tied together with a simple material palette of aluminum, wood, concrete and stone cladding.The external material is also bought inside to achieve a unified look.

Image-02.jpg
Image-03.jpg
Image-04.jpg
Image-06.jpg
Image-05.jpg